Moderní Boho styl Vás uchvátí a zamilujete si ho

_X6B4659

 

Moderní BOHO styl je pečlivě zvoleným mixem elegantních a moderních prvků zkombinovaných s vkusným důrazem na barvy, osobitost a individualitu. Důraz je kladen především na kombinaci přírodních materiálů, osobitý a exotický styl, bez jakýchkoliv konvencí či pravidel.

Inspirací pro tento styl  jsou lidé, kteří vedou nekonvenční život, cestovatelé, herci a spisovatelé.


Jak implementovat BOHO styl do bydlení? 

Boho styl je plný života, barev, přírodních materiálů a hlavně osobitosti, což znamená, že nikdy nenajdete dva totožné pokoje nebo domácnosti. Zařizování ve stylu Boho je uvolněné a obsahuje různorodé a neobvyklé prvky. Tento jedinečný styl si můžete vytvořit přesně podle sebe, protože jeho hlavním cílem je to, aby to bylo od vás a pro vás.

Originální Boho nábytek nekoupíte v obchodech, ten sesbíráte a zrenovujete, což trvá delší dobu. Každý kousek by měl mít svou historii a svou „duši“. Je to však delší proces, který zabere čas, ale poté vám bude dělat náramnou radost a ucítíte z něj energii, o níž jste doposud ani netušili.

Většina z nás však sahá po kusech nábytku, které jsou nové ale zároveň nesou známky Boho stylu. Hodí se do něj ratanová křesílka, houpací sítě, křesla, sametová křesílka nebo sofa potažená v měkkém barevném sametu nebo i vzorované látce, ze které dýchá exotika. Zapomenout nesmíme ani na lenošky, či taburety, které do vašeho obydlí ve stylu Boho dokonale zapadnou.

Které jsou barvy stylu Boho hodící se do interiéru?

Jsou to především zemité barvy v teplých tónech doplněné o zářivé barvy. Jako základ použijte tmavě hnědou, zelenou a odstíny šedé, které můžete doplnit fialovou, zářivou oranžovou, žlutou, svítivou modrou.

Nevynechte ani vzory, které mohou mít svůj původ napříč celým světem a různé textury materiálů, jenž dají interiéru nádech jedinečnosti a exotiky.

Sami budete překvapeni, jak úžasně se budete cítit nejen vy ale i vaši hosté, když k nábytku přidáte přehozy, kožešiny, deku, nebo polštáře s různými barevnými potahy, u nichž jsou velice žádané bambule nebo třásně.

Dalšími neodmyslitelnými doplňky tomto stylu jsou různé proutěné koše, dřevěné misky, sošky, tácy nebo lucerny, a to vše z přírodních materiálů. V našem e-shopu naleznete bohatou nabídku všech polštářů, doplňku, křesílek a svítidel přímo stvořených na doplnění interiéru ve stylu Boho.

Nakonec přidejte rodinné fotografie, suvenýry z vašich cest, vaše ruční práce nebo třeba zrcadlo s dřevěným nebo i s mohutným zlatým rámem.

Světla zvolte spíše zdrženlivá a tlumená, dekorujte pokoje četnými lucernami a svíčkami.

Boho styl bez kousku přírody by neměl smysl, nezapomeňte tedy na různé květiny, jako monstera, kapradí nebo sukulenty. I kytička si však zaslouží stylový obal ve stylu Boho, který můžete najít u nejedné babičky na půdě, nebo si přímo koupit v našem eshopu a že to může být i proutěný koš! Proč by ne? Fantazii se meze nekladou – hlavní je kombinovat to, co se vám líbí, protože pouze tak vznikne Váš originální domov ve stylu Boho.

Pamatujte, že Boho styl je výjimečný, ale zároveň může být elegantní i přitažlivý. Jediné pravidlo je, že každičký použitý  kousek by měl vypovídat něco o vás.